Indira Del Carmen Franco Obaldía #DF612712

Indira Del Carmen Franco Obaldía

Indira Del Carmen Franco Obaldía #DF612712

Química de Alimentos, Alimentos Funcionales, Proteínas lácteas

Sede:
Panamá
Unidad / Facultad:
FAC. DE CIENCIAS Y TECNOLOGÍA
Grado Académico:
Doctor (a)
Área de Investigación
Agroindustria
Áreas de Interes
Tecnología de Alimentos, Biotecnología
SNI:
Investigador Nacional 1 2012 - 2017
Email:
indira.franco@utp.ac.pa

Publicaciones en Google Scholar

Publicación Citas Año
Effectiveness of added natural antioxidants in sunflower oil 46 2005
Effect of technological treatments on bovine lactoferrin: An overview 22 2018
Effect of bovine lactoferrin addition to milk in yogurt manufacturing 22 2010
Effects of hydrostatic high pressure on the structure and antibacterial activity of recombinant human lactoferrin from transgenic rice 10 2012
Effect of high pressure on the structure and antibacterial activity of bovine lactoferrin treated in different media 8 2013
Kinetic and thermodynamic parameters for heat denaturation of human recombinant lactoferrin from rice 7 2012
Thermal denaturation of recombinant human lysozyme from rice: effect of pH and comparison with human milk lysozyme 3 2011
Effect of hydrolysis and microwave treatment on the antibacterial activity of native bovine milk lactoferrin against Cronobacter sakazakii 2 2020
Uso de Recortes de Pavo y Pollo para el Desarrollo de Productos Cárnicos Funcionales 1 2017
Efecto sobre las propiedades reológicas y panificables de la enzima transglutaminasa en masas con almidón de yuca (Manihot esculenta) 1 2016
Toxicidad por Hipervitaminosis A por el consumo de Camote (Ipomea batatas) biofortificado en áreas indígenas de Panamá 0 2019
Toxicidad por Hipervitaminosis A por el consumo de Camote (Ipomea batatas) biofortificado en áreas indígenas de Panamá 0 2019
Toxicidad por Hipervitaminosis A por el consumo de Camote (Ipomea batatas) biofortificado en áreas indígenas de Panamá un estudio descriptivo Hypervitaminosis A toxicity due to … 0 2019
Intoxicación histamínica por consumo de atún: una revisión 0 2018
Intoxicación histamínica por consumo de atún: una revisión Intoxication due to consumption of tuna 0 2018

Investigadores Relacionados